Ευέλικτο σχήμα από Γεωργιάδη

Ο Γιώργος Γεωργιάδης στην τελευταία προπόνηση έδειξε ότι δεν άλλαξε η αρχική του σκέψη για αλλαγή προσώπων στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Ποια θέση παίζει και πως μπορεί να διαφοροποιηθεί η διάταξη.

Σχήμα με δύο επιθετικούς είχε δοκιμάσει την προπόνηση της Παρασκευής (17/5) ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος έδειξε ότι η δοκιμή του σχήματος είναι πλέον στο μυαλό του και αυτήν θα εφαρμόσει, σύμφωνα με όσα έδειξε και στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (18/5) πριν από το σημαντικό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Βέβαια, τα πρόσωπα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο μπορούν να διαφοροποιήσουν τη διάταξη και σε 4-2-3-1.

Έτσι, σύμφωνα με τις δοκιμές του Έλληνα τεχνικού ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια, τους Κατσουράνη και Σίντελφέλντ στο κέντρο της άμυνας. Αραούχο Έτο (δεξιά) και Άλβες Λίνο (αριστερά) θα αγωνιστούν στις πτέρυγες της αμυντικής γραμμής.

Κάτσε και Λάζαρ επιστρέφουν στο χώρο του κέντρου και για ένα ακόμη παιχνίδι θα είναι αυτοί που θα οργανώσουν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, αλλά και θα προσπαθήσουν να... χαλάσουν το παιχνίδι του αντιπάλου.

Ο Λίαμ Λόρενς θα μεταφερθεί στη δεξιά πλευρά του κέντρου, ενώ ο Σέκου Ολίσε θα επανεμφανιστεί στην ενδεκάδα του "Δικεφάλου", αγωνιζόμενος στην αριστερή πτέρυγα. Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Στέφανος Αθανασιάδης θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο των "ασπρόμαυρων".

Η μοναδική θέση που παίζεται είναι αυτή του αριστερού μεσοεπιθετικού, καθώς ο Γεωργιάδης έχει δοκιμάσει τον Ολίσε, αλλά στο μυαλό του στριφογυρίζει και η σκέψη να κρατήσει τον Καμαρά στην ενδεκάδα.

Αν ο Γ.Χ αποφασίσει πριν από το ματς ή και κατά τη διάρκεια να διαφοροποιήσει τη διάταξη, μπορεί να γυρίσει το σχήμα σε 4-2-3-1, με τον Λόρενς να παίζει μπροστά από τους δύο χαφ και τον Σαλπιγγίδη να μεταφέρεται στα δεξιά.