Συμφώνησε ο Κουτσόπουλος

Ο 35χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Κουτσόπουλος άνοιξε τον χορό των ανανεώσεων για την ομάδα του Πανθρακικού για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος συμφώνησε με την διοίκηση του Πανθρακικού και άνοιξε τον χορό των ανανεώσεων για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Με την εξέλιξη αυτή ο 35χρονος τερματοφύλακας θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας της Κομοτηνής για 4η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μία συμφωνία που ουσιαστικά έγινε χθες στην επομένη της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων με το φιλικό παιχνίδι με τον Άρη. Το δεύτερο και τελευταίο υπό το βλέμμα του Άκη Μάντζιου, μετά από το πρώτο με τον Οδυσσέα Κορδελιού το περασμένο Σάββατο.

Πλέον ο 43χρονος τεχνικός έχοντας επιστρέψει στην Αθήνα θα συνεχίσει τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου της ομάδας της Κομοτηνής.

Η άμεση παραμονή του Κουτσόπουλου, αφού χρειάστηκε μόλις ένα ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών, φανερώνει την αλληλοεκτίμηση που έχει χτιστεί στην διάρκεια της μέχρι στιγμής τριετούς διάρκειας συνεργασίας τους.

Ο Κουτσόπουλος εξάλλου πέτυχε να κερδίσει την φανέλα βασικού με το σπαθί του από τον Βόσνιο Αντίλοβιτς τόσο επί της παρουσίας του Σάββα Παντελίδη όσο και αυτής του Παύλου Δερμιτζάκη.

Εκτός πάντως του 35χρονου Καρδιτσιώτη, για την επισημοποίηση της παραμονής του οποίου απομένει μόνο η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ, είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στο ρόστερ του Πανθρακικού και ο βασικός παρτενέρ του Σπύρος Βρονταράς.

Ακόμη η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός έχει μιλήσει με τον Κατερινιώτη αμυντικό Δημήτρη Σκλιοπίδη με τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία ενώ πρόθεσή της και του Μάντζιου είναι η διατήρηση σίγουρα δύο ακόμη ποδοσφαιριστών της αμυντικής γραμμής.

Των Σαρακατσάνου, ώστε να απομένει η εύρεση μόνο του παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας μετά από την ολοκλήρωση του δανεισμού του Σοφιάν Σερφά από την Ομόνοια, Χρήστου και Κάστσελαν την στιγμή που δύσκολα θα παραμείνουνε οι Μουνάφο και Λουσέρο.