Ο Καναβέτας επαγγελματίας

Επαγγελματίας ο Γιώργος Καναβέτας.
Κατά την υπογραφή του συμβολαίου παραβρέθηκαν, ο Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος, ο διευθύνων σύμβουλος της Θρύλος Α.Ε., Γιώργος Παύλου, ο Διευθυντής της ακαδημίας και προπονητής των Νέων Κ-20, Μπερν Στορκ, και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Τάσος Δανιάς.

Ανακοίνωση για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου από τον νεαρό Γιώργο Καναβέτα.

Η Διεύθυνση Ακαδημίας ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Καναβέτας Γεώργιος υπέγραψε σήμερα 23.08.2013 επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Ο Γεώργιος Καναβέτας του Χρήστου γεννημένος το 1996 στην Αθήνα αγωνίζεται ως επιθετικός και ακραίος μέσος.

Η επιβράβευση έφθασε μετά από δέκα χρόνια δουλειάς για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και σήμερα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο για 3 χρόνια.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής γαλουχημένος στα σπλάχνα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού έχει παρακολουθήσει όλη την πορεία της ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας και εκπαίδευσης της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμμετέχοντας ανελλιπώς στους αγώνες και στις προπονήσεις του κάθε ηλικιακού τμήματος.

Την περσινή ποδοσφαιρική σεζόν ήταν μέλος της ομάδας των Κ17 με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος και 2ος σκόρερ της ομάδας του.

Είναι μέλος της Εθνικής Ελλάδος με δύο συμμετοχές σε φιλικά παιχνίδια την περσινή σεζόν με την ομάδα της Εθνικής Ιταλίας και Αυστρίας.

Φέτος ανήκει στην ομάδα των Κ19 της Ακαδημίας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που συμμετέχει στo Πρωτάθλημα Super League Κ20 καθώς και στο Champion League Νέων.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και σταδιοδρομία!